Nordic Trust Homes

Vrlo luksuzan studio apartman u Alanya, Oba

ID: AL0038 Alanji - Cikcilli

Kratak Pregled

Alanji
Cikcilli

Lokacija

Apartmani

Tip

1

Dnevna Soba

Studijo

Spavači Soba

1

Kupatilo

43m2

Povrsina

Informacija

Complex: Ovaj lijepi studio apartman u Alanya nalazi se između gornje Obe i Cikcillija gdje se gradi većina luksuznih stambenih projekata u Alanya. Njegova oblast nudi nekoliko lokalnih transportnih veza do / iz Alanya. Svojom zanimljivom arhitekturom i jedinstvenim idejama odgovara svakom načinu života. Odlični objekti sa različitim vrstama bazena, vodene fontane, lijepa pejzažna arhitektura. Ovo mijesto stavlja životni standard na luksuzni nivo. Nalazi se u prirodnom zelenilu Alanya i nudi velike dodatne sadržaje koji vam daju osjecaj da ne idete nigdje drugo. Na lokaciji se nalazi: vanjski bazen, unutarnji bazen, fitnes centar, teniski teren, sauna, tursko kupatilo, dječje igralište, aqua park, hobi soba, parking mjesto, roštilj, jacuzzi, prekrasan zeleni vrt i recepcija 24/7. Centar Oba je udaljen samo 1 km, gde se mogu naći dnevne potrebe za svakodnevnim snabdjevanjem, kao što su Bazaar, Trgovački centar, Supermarket, Restorani, Gimnazija, Zdravstvena ustanova, Ljekarna, Bank ... itd. Alanya centar udaljen je svega 5km, koji možete posjetiti lokalnim autobusom sa obliznje stanice. Aerodrom Gazipasa je udaljen samo 45 km od kompleksa. Lokacija ovog kompleksa garantuje vam savršen odmor i život u ovom lijepom i luksuznom stanu.

Apartment: Ovaj luksuzni studio apartman u Alanya se nalazi u preljepoj zelenoj i mirnoj četvrti i ima veličinu od 43m2 raspoređenih u 1 dnevnu sobu, 1 kupatilo i balkon. Stan ima keramički pod, visokokvalitetna čelična vrata, telefonska linija, interfon, kablovski tv, Wi-Fi, kupatilo sa tuš kabinom, PWC prozori sa roletnama i američka kuhinja otvorenog tipa. Apartman je južno smješten s pogledom na bazen i neverovatne Taurus planine.

Ovaj stan, kao i svi nasi stanovi, je prosao inspekciju. Mi u Nordic Trust Homes uvijek prodajemo garantovano preko naše sopstvene građevinske kompanije.

Vise informacija

Kontaktirajte Nas
loader Pošaljete...

Naši Klijenti

Muhammed
Vi har länge funderat på att köpa bostad i turkiet och vårt val som mäklare..
Čitaj Više
CHAT NA WHATSAPP!