Nordic Trust Homes

Vrlo lijep i potpuno namješten stan u Alanya, Tosmur

ID: AL0042 Alanji - Tosmur

Kratak Pregled

Alanji
Tosmur

Lokacija

Apartmani

Tip

1

Dnevna Soba

2

Spavači Soba

1

Kupatilo

105m2

Povrsina

Informacija

Complex: Vrlo lijep i potpuno namješten stan u Alanya u kompleksu u centru grada, ali tiho smješten u Tosmurskom okrugu, udoban, manji dio gdje ljudi žive tokom cijele godine. Kompleks se sastoji od samo jednog bloka na šest spratova i ima bazen i lift zajedno sa čuvarom koji pazi da sve radi ispravno u kompleksu. Samo 100 metara od kompleksa možete pronaći potrebnu životnu ponudu i zabavu u centru u blizini kompleksa kao što su: Bazaar, Trgovački centar, Supermarket, Restorani, Gimnazija, Zdravstvena ustanova, Ljekarna, Banka, sve što vam treba u pjesackoj udaljenosti. Alanya centar udaljen je svega 5km, koji možete posetiti lokalnim autobusom sa obliznje stanice sa koje se saobraca svakih 10 minuta. Aerodrom Gazipasa je udaljen samo 35 km od kompleksa. Lokacija ovog kompleksa je samo 80 metara od pješčane plaže.

Apartment: Ovaj izuzetan i kompletno namješten spreman za useljenje stan u Alanya nalazi se na 1 spratu veličine 105m2 raspoređenih u 1 dnevni boravak, 2 spavaće sobe, 1 kupatilo i 2 balkona. Stan ima visokokvalitetna čelična vrata, telefonsku liniju, interfon sistem, kablovski tv sistem, kupatilo sa tuš kabinom, američka kuhinja sa otvorenim pogledom. Laminatni pod od svih PWC prozora sa roletnama. Stan se nalazi na jugozapadu s pogledom na planine i grad.

Ovaj stan, kao isvo stanovi, je prosao inspekciju. Mi u Nordic Trust Homes uvijek prodajemo garantovano preko naše sopstvene građevinske kompanije.

Vise informacija

Kontaktirajte Nas
loader Pošaljete...

Naši Klijenti

Enisa & Adin
Efter många visningar via olika mäklare så hittade vi det vi letade efter v..
Čitaj Više
CHAT NA WHATSAPP!