Nordic Trust Homes

Prostrani i potpuno namješten stan u Alanya Mahmutlar

ID: AL0078 Alanji - Mahmutlar

Kratak Pregled

Alanji
Mahmutlar

Lokacija

Apartmani

Tip

1

Dnevna Soba

2

Spavači Soba

2

Kupatilo

110m2

Povrsina

Informacija

Complex: Ovaj mirni i zelenog pogleda apartman u Alanya nalazi se u kompleksu koji nudi mir i opuštajuće vrijeme za odmor ili stanovanje. Kompleks nudi i bazen na otvorenom, fitnes centar, saunu, parkiralište i prekrasan zeleni vrt gdje se možete opustiti uz knjigu ili uživati u suncu ispred vašeg doma. Centar Mahmutlara nije daleko, a plaža je udaljena samo 500 metara od kompleksa gdje možete pronaći bazar, trgovački centar, supermarket, restorane, srednju školu, zdravstvenu kliniku, farmaciju, banku, sve što vam treba. Autobusna stanica udaljena je samo 100 metara od kompleksa. Centar Alanya udaljen je samo 7 km. Zračna luka Gazipasa udaljena je samo 30 km od ovog kompleksa. Mjesto ovog kompleksa garantuje vam savršen opuštajući odmor.

Apartment: Ovaj izvanredan apartman u Alanya nalazi se na 1 spratu površine 110m2 raspoređenih u 1 dnevnom boravku, 2 spavaće sobe, 2 kupaonice i 2 balkona. Apartman ima visoko kvalitetna vrata od čelika, telefonsku liniju, interfon, kablovsku TV, Wi-Fi, kupaonicu s tuš kabinom i američku kuhinju otvorenog tipa. Apartman je sjeverozapadno smješten s pogledom na bazen i planine.

Ovaj stan, kao i svaki nas stan, je prosao inspekciju. Mi u Nordic Trust Homes uvijek prodajemo garantovano kroz vlastitu građevinsku tvrtku.

Vise informacija

Kontaktirajte Nas
loader Pošaljete...

Naši Klijenti

Daniella
The apartment is amazing, I would certainly recommend using Nordic Trust Ho..
Čitaj Više
CHAT NA WHATSAPP!