Nordic Trust Homes

Pristupačan i vrlo dobro rasporedjen stan u Alanji, Mahmutlar

ID: AL0301 Alanji - Mahmutlar

Kratak Pregled

Alanji
Mahmutlar

Lokacija

Apartmani

Tip

1

Dnevna Soba

1

Spavači Soba

1

Kupatilo

60m2

Povrsina

Informacija

Complex: Ovaj vrlo lijep stan u Alanji se nalazi u novoizgrađenom kompleksu sa mnogo dobrih sadržaja, kao što su vanjski bazen, fitness centar, prekrasan vrt, dječje igraliste, hobi soba, parkirno mjesto, agregat, rezervni spremnik za vodu, centralni TV sistem sat, Wi -Fi, turski hamam, sauna, parna sauna, BBQ područje, jacuzzi, recepcija 24/7 i domar. Vrlo dobro smješten u Mahmutlaru gdje su usluge koje su vam potrebne dostupne na svega 100 metara, na primjer, trgovine, restorani, supermarketi, banka, ljekarna, ambulanta, tržnica, frizeri i još mnogo toga. Udaljenost do mora i prekrasne plaže je samo 300 m, Mahmutlar centar 180 m. Alanja centar je oko 20 minuta, gdje možete ići lako autobusom koji polazi svakih 10 minuta, 50 m od kompleksa i do međunarodnog aerodroma u Gazipasi, potrebno je samo oko 30 minuta.

Apartment: Novogradnja, vrlo lijep stan u Alanji, Mahmutlar nalazi se na 8. spratu ukupno 11. Ukupna kvadratura apartmana je 60 m2, raspoređenih u 1 kupaonica, 1 velika soba, otvorena kuhinja i 1 balkon s lijepim pogledom na more, planine i grad. Stan je opremljen ulaznim vratima od čelika, interfon sistemom, PVC prozori i balkonska vrata sa roletnama, ima popločan pod, popločanu kupaonicu s tuš kabinom. Veoma lijep, dobro osmišljen i dobro planirani stan koji je visoke kvalitete, po pristupačnoj cijeni. Bijela tehnika i klima uređaji su uključeni u cijenu.

Stan se prodaje nenamješten, ali mi u Nordic Trust Homes nudimo pakete namještaja na različitim nivoima cijena, gdje možete odabrati svoj vlastiti stil.

Stan je pregledan. Mi u Nordic Trust Homes prodajemo uvijek garantovano kroz vlastitu građevinsku firmu!

Vise informacija

Kontaktirajte Nas
loader Pošaljete...

Naši Klijenti

Kent & Hamida M.
First and foremost we want to thank Hasan for all the help during and after..
Čitaj Više
CHAT NA WHATSAPP!