Nordic Trust Homes

Prekrasan dvosoban stan u Alanya, Mahmutlar, s nesmetanim pogledom na more

ID: AL0571 Alanji - Mahmutlar

Kratak Pregled

Alanji
Mahmutlar

Lokacija

Apartmani

Tip

1

Dnevna Soba

2

Spavači Soba

2

Kupatilo

106m2

Povrsina

Informacija

Da li ste sanjali svoju plažu ispred apartmana u Alanya s prekrasnim pogledom na more? Onda je ovo savršeno za vas. Ovaj moderan kompleks se nalazi u prekrasnom području Mahmutlar i nudi velike objekte za svoje stanovnike, kao što su otvoreni bazen sa malim dječjim bazenom, prekrasan zeleni vrt, Wi-Fi, SAT TV sistem, rezervni rezervoar za vodu, telefonska linija, parking , generator i domar na sajtu. Kompleks je završena 2007. godine, a mjesečna naknada iznosi 100 TL.

Ovaj predivan stan u Alanya se nalazi na 1 spratu od postojecih 5 i dolazi sa 2 spavaće sobe, 2 kupaonice, 1 dnevni boravak s modernom američkm kuhinjom, 1 balkon s nesmetanim pogledom na more i zeleni vrt ispred. Veličina ovog stana je 106m2. Ovo je vrlo jedinstven i prostran 2-sobni stan.

U blizini možete pronaći sve društvene sadržaje u kratkoj udaljenosti kao što su supermarketi, tržnica, bazar, ljekarna, ambulanta, autobusna stanica i još mnogo toga. Udaljen samo 40 metara od prekrasne plaže koju već možete vidjeti sa svog balkona, 50 metara od centra, 15 metara od autobuske stanice, 100 metara do shoppinga i samo 30 km do zračne luke Gazipasa, tako da možete posjetiti svoj drugi dom tokom cijele godine. Ovaj apartman u Alanya ima sve što vam je potrebno.

Vise informacija

Kontaktirajte Nas
loader Pošaljete...

Naši Klijenti

Armina med Familjen
Thanks for the very friendly treatment for our dear Nordic Trust Homes both..
Čitaj Više
CHAT NA WHATSAPP!