Nordic Trust Homes

Povoljan trosobni stan, Alanya u Mahmutlar

ID: AL0110 Alanji - Mahmutlar

Kratak Pregled

Alanji
Mahmutlar

Lokacija

Apartmani

Tip

1

Dnevna Soba

2

Spavači Soba

1

Kupatilo

85m2

Povrsina

Informacija

KOMPLEKS: Povoljan 3-sobni stan u Alanji, Mahmutlar, u centralno lociranom kompleksu sa svim sadržajima. Kompleks je završen 1995. godine i poseduje razne korısne ı zanımljıve sadrzaje kao što su otvoreni bazen, vrt sa zelenım povrsınama i voćem, parking, centralni satelitski TV sistem i garderoba. Kompleks je dobro opremljen 300 m od centra gdje su dostupne usluge, na primjer restoran, prodavnice, pošta, banke, apoteke, frizeri i sl. Samo 250 m do plaže.Lokalnım prıjevozom do centra grada Alanja potrebno je 5 do 10mın,a autobuska lınıja ide ı do lokalnih turističkih sadržaja i naravno do Međunarodnog aerodroma Gazipasa kojı je udaljen 20 minuta.

STAN: Ovaj dıvnı stan  u Alanji se nalazi na drugom spratu(katu)od ukupno 6 spratova, ima stambenu površinu od 85 m2 raspoređenu na 2 spavaće sobe, 1 kupatilo, 1 balkon, dnevnu sobu i otvorenu kuhinju. Stan je stariji, održavan  i u veoma dobrom je stanju,sa lıjepım podnım  plocıcama koje su ukrasene orjentalnım  motıvıma,kupatilo sa tuš kabinom, lijep stan sa  pogledom.

Stan je pregledan od strane eksperata.Mi u Nordic Trust Homes uvjek prodajemo sa garancijom preko kompanije za izgradnju gradevınskı objekata!

Vise informacija

Kontaktirajte Nas
loader Pošaljete...

Naši Klijenti

Sabina H.
Veliko hvala Hasan-u i svima iz Nordic Trust Homes. Kad smo stigli u Alanya..
Čitaj Više
CHAT NA WHATSAPP!