Nordic Trust Homes

Odličan i uz samu plazu kompletno namješten apartman u Alanya, Tosmur

ID: AL0178 Alanji - Tosmur

Kratak Pregled

Alanji
Tosmur

Lokacija

Apartmani

Tip

1

Dnevna Soba

2

Spavači Soba

2

Kupatilo

120m2

Povrsina

Informacija

Complex: Vrlo lijep apartman u Alanya, smješten na samoj obali u jednom od najboljih novih razvoja u Alanya. Kompleks ima zajedničku krovnu terasu i bazen smješten na mezaninu. S jakim prirodnim svjetlom u svim sobama, koje se nadopunjuju prekrasnim pogledom. Izrađena je od dva bloka. Kombinirajući savremene interijere s spektakularnim balkonima, dostupnim preko dnevnih i spavaćih soba, ovi apartmani pružaju prekrasan pogled na Sredozemno more i planine Taurus. Ovaj moderni kompleks nudi dodatne sadržaje za svaki dan zabave i užitka kao što su bazen za odrasle i djecu, vodene tobogane, roštilj, sauna, Wi-Fi, kablovski TV sistem, sve to samo 50 m od lijepe plaže. Također samo na pješačkoj udaljenosti možete pronaći svakodnevne životne potrebe kao što su Restorani, Apoteka, Zdravstvena klinika, Supermarketi, Trgovački centar, Gimnazija, Bazaar, Sveučilište ... itd. Centar Alanije udaljen je samo 2 km, a možete ga posjetiti lokalnim Autobusom koji saobraca svakih 10 minuta samo 50 m od kompleksa. Zračna luka Gazipasa udaljena je samo 30 km od ovog kompleksa.

Apartment: Ovaj potpuno namješten i lijep apartman u Alanya nalazi se na 9 spratu i ima 120m2 raspoređenih u 2 spavaće sobe, 2 kupaonice i 1 dnevnim boravkom i 2 velika balkona s prekrasnim pogledom na more i pogled na dvorac Alanya. Ovaj potpuno namjesteni apartman opremljen je čeličnim vratima, interkomom, telefonskom linijom, kabelskom TV, wi-fi, PWC prozorima, keramičkim podom i otvorenom američkom kuhinjom. Vrlo svijetao i nevjerojatnog pogleda.

Ovaj stan, kao i svi nasi stanovi, je prosao inspekciju. Mi u Nordic Trust Homes prodajemo uvijek garantovano kroz vlastitu gradjevinsku kompaniju.

Vise informacija

Kontaktirajte Nas
loader Pošaljete...

Naši Klijenti

Kent & Hamida M.
First and foremost we want to thank Hasan for all the help during and after..
Čitaj Više
CHAT NA WHATSAPP!