Nordic Trust Homes

Moderni kompleks u idiličnom i šarmantnom Avsallaru

ID: AL0457 Alanji - Avsallar

Kratak Pregled

Alanji
Avsallar

Lokacija

Apartmani

Tip

1

Dnevna Soba

Studijo

Spavači Soba

1

Kupatilo

36m2

Povrsina

Informacija

U koliko ste u potrazi za objektom u Turskoj visokog kvaliteta gdje može te uživati u vašem godišnjem odmoru, došli ste na pravo mjesto. Ovih prostrani stanovi u Avsallaru sa fantastičnim sadržajima imaju sve što vam je potrebno. Ovaj prirodni ambijent i ova nedirnuta priroda čine ovaj krajolik netaknutim i unikatnim. Ovaj prelijepi kompleks u Avsallaru sastoji se od 5 blokova sa po 7 spratova, 238 luksuzni stanova i penthouse, Stanovi su površine od 36 m2 – 85 m2 a penthouse ima površinu od 93 m2 – 168 m2.

Kompleks nudi veliku ponudu vanjski i unutarnji sadržaja kao što su: bazen, dječiji bazen, unutarnji baze sa toplom vodom, igralište za djecu, bar uz bazen, tursko kupatilo (Hamam), sobe za masažu, finsku saunu, saunu na paru, fitnes centar, tenisko igralište, košarku, bilijar, stolni tenis, dječiji klub, Playstation, kino, nadkriveno mjesto sa roštiljem, mini market, restoran, parking, Wi-Fi, agregat, centralni satelitski sistem sa mnoštvo evropski i inostrani kanala, portir i nadzor 24 sata dnevno.

Avsallar je romantičan i šarmantan grad, koji nudi mnoštvo restorana, butika, kafe barova i slastičarni. Kompleks se nalazi na 700 m udaljenosti od popularne i poznate Fugla plaže, koja je jedna od najljepših plaža u Turskoj. Avsallar je udaljen 25 km od Alanja centra, 75 km od internacionalnog aerodroma u Gazipasi i 90 km od aerodroma u Antaliji. Kompleks je sagrađen 2014 godine. Mjesečni troškovi za održavanje su 35 – 45€.

Vise informacija

Kontaktirajte Nas
loader Pošaljete...

Naši Klijenti

Beraki & Abeba
2012. godine smo kupili dva stana preko posrednika, Nordic Trust Homes u ..
Čitaj Više
CHAT NA WHATSAPP!