Nordic Trust Homes

Lijep stan u Alanya, u porodicnom naselju Mahmutlar

ID: AL0332 Alanji - Mahmutlar

Kratak Pregled

Alanji
Mahmutlar

Lokacija

Apartmani

Tip

1

Dnevna Soba

2

Spavači Soba

1

Kupatilo

120m2

Povrsina

Informacija

Complex: Ovaj lijepi apartman u Alanya se nalazi u dobro održavanom kompleksu sa objektima za cijelu obitelj, kao što su vanjski bazen, dječje igralište, teniski teren, park sa vrtom, parking, centralni TV sistem satelit, Wi-Fi, čuvar. Vrlo dobra lokacija u blizini centra Mahmutlara gdje su na raspolaganju sve usluge, na primjer, trgovine, restorani, pošta, banka, ljekarna, medicinski centar, frizeri, tržišta i još mnogo toga. Do mora i prekrasne plaže je samo 350 m, Alanya je oko 12 km, a tamo možete ići lako autobusom koji polazi svakih 10 minuta, a do međunarodne zračne luke u Gazipasi, potrebno je samo oko 25 minuta.

Apartment: Ovaj lijep stan u Alanya, nalazi se na 6 spratu od postojecih 11. Ukupna kvadratura je 120 m2 raspoređena u 2 spavaće sobe, 1 kupaonice, dnevni boravak i lijepu otvorenu kuhinju i balkon sa ugrađenim roštiljem. Stan je opremljen ulaznim vratima od čelika, interfon sistem, ima popločane podove, popločane kupaonice s tuš kabinom, dobar tlocrt i mnogi fini detalji daju stanu vrlo ugodnu atmosferu.

Stan se prodaje nenamješten, ali mi u Nordic Trust Homes nudimo pakete namještaja na različitim nivoima cijena, gdje možete odabrati svoj vlastiti stil.

Stan je pregledan. Mi u Nordic Trust Homes prodajemo uvijek garantovano kroz vlastitu građevinsku firmu!

Vise informacija

Kontaktirajte Nas
loader Pošaljete...

Naši Klijenti

Kader M.
You can trust him 100% when it comes to the purchase of an apartment. I co..
Čitaj Više
CHAT NA WHATSAPP!