Nordic Trust Homes

Fantastičan penthouse stan u Alanji, Kestelu

ID: AL0617 Alanji - Kestel

Kratak Pregled

Alanji
Kestel

Lokacija

Penthouse

Tip

1

Dnevna Soba

5

Spavači Soba

2

Kupatilo

404m2

Povrsina

Informacija

Kompleks:

Kompleks je sagrađen 2015 godine i nalazi se u Kestelu.  U koliko ste u potrazi za blizinom mora, Kestel je idealno riješenje za vas. Kestel je jedno od najatraktivniji mjesta u Alanja regionu. Blizina Alanje, Mahmutlara i prije svega mora svršavaju Kestel i čine ga trenutno najatraktivnijim u ovom dijelu Turske. A u zaleđu Kestela nalaze se predivna izletišta sa netaknutom prirodom, Dim Cay rijeka sa mnoštvo restorana i svojom svježinom priredit ce vam nezaboravne trenutke odmora i u najtoplijim ljetnim danima.

Kompleks je na izuzetnom mjestu na samo 200 m udaljenosti od plaže.

Na usluzi u vam vanjski bazen, unutarnji bazen, lijepo uređene zelene površine teretana, sauna, dječije igralište, hobi soba, parking, agregat, kablovska televiziija, Wi-Fi i kućepazitelj.

Stan:

Stan se nalazi na četvrtom spratu u zgradi koja ima ukupnu 4 sprata. Stan se sastoji od 5 spavaćih soba, 3 kupatila, balkona, terase, dnevnog boravka i kuhinje. Sa balkona i terase pruža vam se fantastičan pogled na planinu i more.

Stan je u skandinavskom stilu sa otvorenim i prostranim prostorijama. Ako ste osoba u potrazi za jedinstvenim iskustvima i doživljajima naši apartmani sa svojim specifičnim položajem sigurno ce vam omogućiti da zadovoljite sve vaše želje. Ovaj stan u Alanji vam nudi sve sto možete poželiti. 

Vise informacija

Kontaktirajte Nas
loader Pošaljete...

Naši Klijenti

Göran & Åsa
Mnogo hvala Nordic Trust Homes koji su nam pomogli da nađemo naš stan iz sn..
Čitaj Više
CHAT NA WHATSAPP!