Nordic Trust Homes

Ekskluzivni stan u Alanji - Mahmutlar, 2 spavaće sobe i odvojena kuhinja

ID: AL0828 Alanji - Mahmutlar

Kratak Pregled

Alanji
Mahmutlar

Lokacija

Apartmani

Tip

1

Dnevna Soba

2

Spavači Soba

1

Kupatilo

110m2

Povrsina

Informacija

KOMPLEKS: Ovaj prekrasan stan u Alanji - Mahmutlar, nalazi se u novoizgrađenom i luksuznom kompleksu kojı ıma luksuzan ı zanımljıv sadrzaj za Vas kao sto su otvoreni bazen sa velikom terasom za sunčanje, spa prostor sa turskom kupatilom, saunom i jacuzzijem, vrtom sa terasom, igralištem, centralnim satelitskim TV sistemom, Wi-Fi, parkiralište i čuvara. Na vrlo dobroj lokacıjı u centru Mahmutlara gdje su dostupne sve moguće usluge, na primjer prodavnice, restorani, pošta, banka,apoteka,dom zdravlja, tržnica i još mnogo toga. Do mora i prekrasne plaže je samo 250 m, do Alanije je oko 10 km, a lako možete doći autobusom koji odlazi svakih 10 e minuta i do Međunarodnog aerodroma Gazipasa traje samo 25 minuta

STAN: Prekrasan i moderan stan u Alanji - Mahmutlar, ukupne stambene površine 110 m2, podijeljen u dvije spavaće sobe, 1 kupatilo, dnevni boravak, odvojenu kuhinju i balkon s pogledom na prekrasan bazen. Stan se nalazi na prvom spratu od ukupno 11 i ima vanjska vrata od čelika, interfon, roletne i balkonska vrata, neprekidne pločice i kupatilo sa tušem. Svetao i lijep stan sa dobrim lıjepım podnım motıvıma kojı su uradenı od visoko  kvalitetnog materıjala.

Stan se prodaje bez namještaja, ali mi u Nordic Trust Homes nudimo pakete za namještaj sa različitim cijenama, gdje možete odabrati svoj vlastiti stil.

Stan je pregledan od eksperata. Mi u Nordic Trust Homesu uvijek prodajemo sa garancijom putem naše građevinske kompanije!

Vise informacija

Kontaktirajte Nas
loader Pošaljete...

Naši Klijenti

Jari & Lotta K.
We would like to thank Nordic Trust Homes and everyone who is working in No..
Čitaj Više
CHAT NA WHATSAPP!