Nordic Trust Homes

Ekskluzivni stan u Alanji - Mahmutlar, 2 spavaće sobe i odvojena kuhinja

ID: AL0828 Alanji - Mahmutlar

Kratak Pregled

Alanji
Mahmutlar

Lokacija

Apartmani

Tip

1

Dnevna Soba

2

Spavači Soba

1

Kupatilo

110m2

Povrsina

Informacija

KOMPLEKS: Ovaj prekrasan stan u Alanji - Mahmutlar, nalazi se u novoizgrađenom i luksuznom kompleksu kojı ıma luksuzan ı zanımljıv sadrzaj za Vas kao sto su otvoreni bazen sa velikom terasom za sunčanje, spa prostor sa turskom kupatilom, saunom i jacuzzijem, vrtom sa terasom, igralištem, centralnim satelitskim TV sistemom, Wi-Fi, parkiralište i čuvara. Na vrlo dobroj lokacıjı u centru Mahmutlara gdje su dostupne sve moguće usluge, na primjer prodavnice, restorani, pošta, banka,apoteka,dom zdravlja, tržnica i još mnogo toga. Do mora i prekrasne plaže je samo 250 m, do Alanije je oko 10 km, a lako možete doći autobusom koji odlazi svakih 10 e minuta i do Međunarodnog aerodroma Gazipasa traje samo 25 minuta

STAN: Prekrasan i moderan stan u Alanji - Mahmutlar, ukupne stambene površine 110 m2, podijeljen u dvije spavaće sobe, 1 kupatilo, dnevni boravak, odvojenu kuhinju i balkon s pogledom na prekrasan bazen. Stan se nalazi na prvom spratu od ukupno 11 i ima vanjska vrata od čelika, interfon, roletne i balkonska vrata, neprekidne pločice i kupatilo sa tušem. Svetao i lijep stan sa dobrim lıjepım podnım motıvıma kojı su uradenı od visoko  kvalitetnog materıjala.

Stan se prodaje bez namještaja, ali mi u Nordic Trust Homes nudimo pakete za namještaj sa različitim cijenama, gdje možete odabrati svoj vlastiti stil.

Stan je pregledan od eksperata. Mi u Nordic Trust Homesu uvijek prodajemo sa garancijom putem naše građevinske kompanije!

Vise informacija

Kontaktirajte Nas
loader Pošaljete...

Naši Klijenti

Jamaal M.
Kupio sam svoj drugi stan preko Nordic Trust Homes. Pomaže ljudima, ambici..
Čitaj Više
CHAT NA WHATSAPP!