Nordic Trust Homes

Dobro isplaniran apartman u Alanya u blizini plaze, Oba

ID: AL0039 Alanji - Oba

Kratak Pregled

Alanji
Oba

Lokacija

Apartmani

Tip

1

Dnevna Soba

2

Spavači Soba

1

Kupatilo

92m2

Povrsina

Informacija

Complex: Ovaj dobro isplanirani apartman u Alanya nalazi se u središnjem dijelu Alanje u blizini svih sadržaja. Kompleks nudi odličnu lokaciju i pješačku distancu od plaže i otvoreni bazen u slučaju da se odlučite za odmor pored vode ispred kuće. Centralno lociran u naselju Oba možete pronaći svakodnevne potrebe i zabavu na dohvat ruke izvan kompleksa kao što su: Bazaar, Trgovački centar, Supermarket, Restorani, Gimnazija, Zdravstvena klinika, Ljekarna, Banka, sve što vam je potrebno u vasoj blizini. Centar Alanya udaljen je svega 5km, koji možete posetiti lokalnim autobusom sa autobuske stanice ispred kompleksa svakih 10 minuta. Aerodrom Gazipasa je udaljen samo 35 km od kompleksa.

Apartment: Ovaj prostrani i dobro isplanirani apartman u Alanya nalazi se na 3 spratu i površine je 92m2 raspoređenih u 1 dnevnu sobu, 2 spavaće sobe, 1 kupatilo i balkon. Stan ima telefonsku liniju, interfon sistem, PWC prozore i lociran je na sjeveru s pogledom na grad i planine.

Ovaj stan, kao i svi stanovi, je prosao inspekciju.Mi u Nordic Trust Homes prodajemo uvijek garantovano kroz nasu vlastitu firmu.

Vise informacija

Kontaktirajte Nas
loader Pošaljete...

Naši Klijenti

Muamer J.
Zelimo se zahvaliti citavom timu u Nordic Trust Homes-u i posredniku nekret..
Čitaj Više
CHAT NA WHATSAPP!