Nordic Trust Homes
Preporučujemo vam da dođete na lice mjesta i vidite naše nekretnine u Turskoj

Inspekcijsko Putovanje

Preporučujemo vam da dođete na lice mjesta i vidite naše nekretnine u Turskoj

Mi, u Nordic Trust Homes, preporučujemo da dođete na lice mjesta i vidite naše građevinske objekte. Za vrijeme Vašeg boravka u Turskoj, garantujemo da ćete imati našu potpunu pažnju kombinovanu sa pokazivanjem građevina i pozitivnim iskustvima o Turskoj. Putovanje traje najmanje 4. dana i za to vrijeme Vam želimo ponuditi što više

informacija, kao i podijeliti naše dugogodišnje iskustvo i znanje o regionu koje posjećujete. Nordic Trust Homes Vam osigurava transfer sa aerodroma Antalija i Alanija, zatim dobijate potpuno opremljen stan, sa svim pogodnostima.

Etapa 1 Vaše putovanje.

Naše osoblje koje se bavi transferima, Vas uzimaju na aerodromu i voze Vas u stan koji smo osigurali samo za Vas. Sve što Vam je potrebno možete naći u stanu. Ako imate bilo kakvih problema ili pitanja, obratite se na telefon: 0090 507 643 06 21. Možete nas kontaktirati 24. sata dnevno. Odgovaramo na sva Vaša pitanja i Vaše želje.

Etapa 2. Introdukcija i upoznavanje regiona

 Dan poslije Vašeg dolaska doći će Vaš posrednik da dogovori vrijeme za Vaš prvi sastanak. Dobićete tada prvu priliku, da zajedno sa Vašim posrednikom, isplanirate Vaše boravište. On će Vam dati sve informacije o formalitetima i procedurama na koji način Vi možete kupiti Vašu nekretninu u Turskoj. On će Vas obavijesti o našim uslugama kao i o cjelokupnom kupoprodajnom procesu. Uvijek započinjemo sa obilaskom okoline da biste dobili jednu kompletnu sliku o području i regionu u kojem se nalazite. Kroz takvu vrstu posjete, različitim područjima, biće Vam lako da donesete odluku o Vašem najomiljenijem mjestu.

Etapa 3. Pokazivanje samih objekata.

Kada ste odabrali Vaše omiljeno područje, onda pristupamo samom pokazivanju nekretnina u skladu sa Vašim željama. To se odnosi na: budžet, veličinu itd. Obilazićemo objekte koji odgovaraju Vašim preporukama, željama ili uslovima. Gledaćemo najmanje 5. objekata  po danu da biste dobili što jasniju sliku o objektima. Kada se odlučite za željeni objekat, onda dobijate još jednom priliku da ga vidite i istovremeno pregledate relevantne podatke (cijenu, plan objekta itd), od Vašeg posrednika.

Etapa 4.

Kad izaberete Vašu željenu kuću ili stan u Turskoj, onda prolazimo još jednom kroz cjelokupni proces. Ne želimo da požurujemo naše kupce prije nego što se odluče za kupovinu Tada pristupamo pravnoj strani kupovine. Prvo Vam otvaramo bankovni račun i registrujemo Vas u poreskoj upravi, tako da možete dobiti turski poreski broj. Pobrinućemo se da Vaš kupoprodajni proces bude što jednostavniji i da Vam bude posvećena maksimalna pažnja za vrijeme procesa, a i posle samog kupoprodajnog procesa.

Inspekcijsko Putovanje
loader Pošaljete...

Naši Klijenti

Muamer J.
Zelimo se zahvaliti citavom timu u Nordic Trust Homes-u i posredn..
Kader M.
You can trust him 100% when it comes to the purchase of an apartm..
Peymaneh K.
Sve što mogu reći o Nordic Trust Homes je to da je on pouzdan čov..
Čitaj Više
CHAT NA WHATSAPP!