Nordic Trust Homes
Pozovite Nas
Pošaljite Email
Ako razmišljate kupiti imovinu u Alanji, onda treba da pročitate ukratko informacije o Šopingu.
05
JUN

Šoping u Alanji

Ako razmišljate kupiti imovinu u Alanji, onda treba da pročitate ukratko informacije o Šopingu.

Ako razmišljate kupiti imovinu u Alanji, onda treba da pročitate ukratko informacije o Šopingu. Alanju još zovu raj za šoping. Ovdje se, gotovo sve, može naći pod vrlo povoljnim cijenama. Ako želite da kupujete u lokalnim buticima, onda to činite u Alanji centru ili Alanyum šoping centru. Većina popularne odjeće nosi imena kao što su:  L.C Waikiki, Roman, Koton, Adil Isık, A35, Moda Life, Stefanel, Mudo, Little Big, Mavi Jeans, Rodi  Jeans, Colin’s and Rodin Hills.

Osim ovih butika, mogu se naći butici i u svim drugim ulicama, jeftinije i povoljnije. U popularnim i markiranim buticima plaćate cijenu koja stoji na naljepnici.

Što se tiče cipela i tašni, preporučujemo da posjetite Alanyum šoping centar. Najpopularnije marke su FLO i SCALA, i nalaze se u samoj luci kod luke. Tu se mogu kupiti vrlo kvalitetne cipele i torbe.

Postoje i mnoge trgovine na pijaci (Cuma Pazarı). Tu možete kupiti povoljno začine, rahatluk, tursku kafu, tekstil, suvenire itd. U ovim trgovinama je jeftinije jer se ljudi cjenkaju.

Alanja je raj za kupovinu kože i nakita. Tu možete pronaći povoljne cijene kožnih jakni, zlata i dijamante.

"Pasha" i "King Jewellery" su najpopularnija mjesta za kupovinu nakita u Alanji. Tu možete kupiti domaću ili lokalnu proizvodnju zlata. Najpoznatija lokalna marka je Altinbas. Ukoliko želite kupiti produkte od kože, idite na Ataturka ulicu. Tu ćete pronaći mnogo različitih modela jakni. Nalazi se u neposrednoj blizini pijace (Cuma Pazari). Savjetujemo Vam, da krenete prvo u obilazak prije nego se odlučite gdje da kupite nekretninu u Alanji.

Udio

O Blogu

U ovom blogu cemo podijeliti malo savjeta o kupovini nekretnina u Turskoj i podijeliti sve informacije o regijon, da bi vi mogli dobiti najbolji godisnji odmor u Turskoj.

CHAT NA WHATSAPP!