Nordic Trust Homes
Intervju sa Leilom i Magnusom, vlasnici stana u Alanji, Mahmutlar
21
AVG

Intervju sa Leilom i Magnusom, vlasnici stana u Alanji, Mahmutlar

Intervju sa Leilom i Magnusom, vlasnici stana u Alanji, Mahmutlar

  1. Zašto ste izabrali Tursku i Alanju?

  • Dugo smo tražili mjesto gdje možemo uživati u suncu cijele godine. Naša djeca vole Tursku / Alanju i vrlo brzo smo odlučili da je Alanja mjesto gdje želimo da imamo drugi dom. Alanja ima sve ono što nam treba, izvrsna klima s više od 320 sunčanih dana u godini, prekrasne pješčane plaže koje su idealne za obitelji s djecom. Ovdje se osjećamo kao da smo kod kuće i čim izađemo u grad nismo nikad bili tretirani kao turisti. Nema napadnih prodavača i možemo u miru i tišini uživati u našem godišnjem odmoru. Ovo je odlično mjesto za odmor i relaksaciju. Još jedna bitna stvar koju trebamo spomenuti je da smo gledali stan u blizini aerodroma. Aerodrom u Gazipasi nalazi se samo 20 minuta od našeg stana u Mahmutlaru i to nam dosta omogučuje da često putujemo u Alanju sa našom djecom.

Apartment in Alanya

2 Kako ste nas pronašli?

  • - Dobili smo preporuku od prijatelja da je Nordic nordijske Trust Homes firma s velikim iskustvom na tržištu nekretnina u turskoj. Željeli smo da kupimo stan u Alanji preko firme sa osobljem koji govori švedski. Nakon prijatnog razgovora sa vama ubrzo smo odlučili da odemo u Tursku i da na lice mjesta vidimo stanove.

3 Da li ste naišli na bilo kakve probleme u toku kupovnog procesa nekretnina u Turskoj?

  • - Ne. Calle je imao plan koji smo pratili i bili smo iznenađeni da je proces išao tako brzo. Kada smo imali pitanja, Calle je uvijek bio tu da nam pomogne. Sve je išlo jako dobro prije, u toku i nakon procesa kupovine.

Apartment in Alanya

4 Što mislite o uslugama koji Nordic Trust Homes nudi nakon prodaje?

  • Usluge koje Nordic Trust Homes nudi nakon kupovine su odlične i preporučujemo svima da izaberu ovu firmu u koliko neželite biti zabrinuti nakon kupovine. Firma ima veliku ponudu usluga koje nam omogućava kao vlasnici stana u Alanji da budemo  sigurni kada odemo kući u Švedsku. Calle je veoma ljubazan i društven i danas imamo jako dobar prijateljski odnos. U koliko nam se pojavi neki problem znamo da je dostupan 24 sata dnevno. Bez obzira koliko je sati, mi znamo da je On tu. Željeli bi se zahvaliti Calle-u i čitavom timu u Nordic Trust Homes, bez vas ne bi bili ovako zadovoljni.

Udio

CHAT NA WHATSAPP!