Nordic Trust Homes
Pozovite Nas
Pošaljite Email
Počeli smo tražiti nekretnine u Alanji putem interneta i brzo smo našli vašu web stranicu i onda odlučili stupiti u kontakt.
10
AVG

Intervju sa Helenom i Larsom, vlasnici stana u Alanji, Mahmutlar

Počeli smo tražiti nekretnine u Alanji putem interneta i brzo smo našli vašu web stranicu i onda odlučili stupiti u kontakt.

1 Zašto ste izabrali Tursku i Alanju?

  • Mnogo smo putovali i provodili odmor u Turskoj, a posebno u Alanji. ovdje u Alanji osjećamo se kao kod kuće, zahvaljujući klimi i ljubaznom narodu. Odlučili smo tražiti stan u Alanji jer svaki put kada smo posjetili grad, bili smo iznenađeni i više zadovoljni.

2 Kako ste nas pronašli?

köpa lägenheter i Alanya

  • Počeli smo tražiti nekretnine u Alanji putem interneta i brzo smo našli vašu web stranicu i onda odlučili stupiti u kontakt. Odmah smo dobili odgovor i stekli povremene i  odlučili da iskoristimo ponudu da dođemo na inspekcijsko putovanje i na lice mjesta da vidimo nekretnine.

3 Da li ste naišli na bilo kakve probleme u toku kupovnog procesa nekretnina u Turskoj?

- Cijeli proces kupnje je prošao super i lako. Calle je imao raspored koji smo pratili i sve je prošlo brzo. Bili smo iznenađeni jer je cijeli proces kupnje prošao tako brzo. Nismo ima li nikakve probleme i to sve zahvaljujući Calleu.

4 Što mislite o uslugama koji Nordic Trust Homes nudi nakon prodaje?

köpa lägenheter i Alanya

  • Usluge koje Nordic Trust Homes nudi nakon kupovine su odlične i nikada nismo mislili da ćemo dobiti toliko pomoći. Postali smo jako dobri prijatelji sa Calle-om i danas on i dalje savjetuje o različitim područjima i povoljnim stanovima Alanji. Ukoliko se pojavi problem, Calle je dostupan 24 sata dnevno. Sada smo ponosni vlasnici fantastičnog stana u popularnom Mahmutlaru zahvaljujući Calle-u i ekipi u Nordic Trust Homes. Bez vas, ne bi trenutno bili ovako zadovoljni.

Udio

O Blogu

U ovom blogu cemo podijeliti malo savjeta o kupovini nekretnina u Turskoj i podijeliti sve informacije o regijon, da bi vi mogli dobiti najbolji godisnji odmor u Turskoj.

CHAT NA WHATSAPP!