Side je istorijski grad koji se nalazi samo 67. kilometara od aerodroma u Antaliji. Dok šetaš uskim ulicama grada, možeš da vidiš sve istorijske građevine iza

O Side

Side je istorijski grad koji se nalazi samo 67. kilometara od aerodroma u Antaliji. Dok šetaš uskim ulicama grada, možeš da vidiš sve istorijske građevine iza

Side je istorijski grad koji se nalazi samo 67. kilometara  od aerodroma u Antaliji. Dok šetaš uskim ulicama grada, možeš da vidiš sve istorijske građevine iza svakog ugla. Side su savršena

destinacija za porodice sa djecom.

Najpoznatija mjesta u Side su: Temple of Apollo, Roman Amphitheatre, Roman Ruins, Aspendos, Old Street, Greek Ruins,  Side Museum, Manavgat Waterfall.

Najpopularniji restorani u Side su: Ocakbasi(TurkishCuisine), Conny’sRestaurant, Novi Restaurant of  Scandinavia, Marina Baron Restaurant, Aphrodite Restaurant,  Liman Restaurant, Orfoz Restaurant, La Filika, Little Norway Restaurant&Bar, Sofra Restaurant, Antik Side Restaurant and Zur Roten Rose.

Najpopularniji barovi i klubovi su: Club Lighthouse, Pasakoy Bar, The Zone, Kingfisher Bar, The Brothers Bar and Apolonia Bar.

U starom dijelu grada nema puno stanova. Mogu se samo vidjeti prodavnice kafići, restorani i barovi. Svi objekti su najćešće oko Kumkoy. U Kamkoy-u se može naći dosta modernih građevina koje su blizu plaže.

Side još štite svoj mali identitet i svi istorijski monumenti se štite od ministarstva turizma Republike Turske. Side nude velike mogućnosti onima koji traže svoje nekretnine. Izbor nekretnina i Side-u  je veliki. Ima kuća i stanova koji leže u modernim i privatnim kompeksima sa profesionalnim menadžmentima timova i širokim rasponom objekata koji odgovaraju svim starosnim grupama.

Građevinskih objekata u Side ima dosta, najviše stanova, dok kuća ima veoma malo.

Prednost Side-a je što mnogo familija traže stanove koje mogu kasnije iznajmljivati, a često zarada može da dostigne dobit do 7% od kupovine stana.

Ako tražite da kupite nekretninu u Turskoj,  za sebe ili familiju,  onda je Side savršen izbor. Mjesto je prilagođeno populaciji koja ima malu djecu, gdje se lako mogu naći restorani, kafići butici itd.

Side se nalaze samo 67. km. od međunarodnog aerodroma u Antaliji, oko 5. km. je do poznatog, obližnjeg vodopada u Manavgat-u, oko 35. km. do istorijskog amfiteatra Aspendos i oko 60. km. do antičkog grada Perge.

Ako imate kakvih pitanja, ako razmišljate o investiciji u nekretnine, slobodno nam se obratite i mi ćemo biti sretni da Vam ponudimo naše usluge. Bićemo sretni da podijelimo sa Vama naša iskustva, znanja i da Vam pokažemo pobliže okolinu u sklopu naše besplatne ponude pri kupovini Vašeg objekta.

Kontakt
Rezultati Pretrage

Knjiga Utisaka

Jari & Lotta K.
We would like to thank Calle and everyone who is working in Nordi..
Čitaj dalje

Najatraktivnije lokacije

 • O Antaliji

  .Ankara je glavni grad Turske, međutim Istanbul je poznat kao kulturni glavni grad Turske, gdje se spajaju Europa i Azija. Antalija je turistički grad i 5. naj
 • O Bodrumu

  Bodrum je najmodernije mjesto u Turskoj. Ako želite kombinovati jedrenje, ulaganje u dobar život, za vrijeme dugih sunčanih dana, onda Bodrum može da ispuni vaš
 • O Istanbulu

  Istanbul je najveći turski grad po broju stanovnika 6-i u svijetu po veličini, s 15 miliona stanovnika.
 • O Alanji

  OPŠTE INFORMACIJE: Alanja, je jedna od najvažnijih turističkih mjesta Turske, koja se
 • O Side

  Side je istorijski grad koji se nalazi samo 67. kilometara od aerodroma u Antaliji. Dok šetaš uskim ulicama grada, možeš da vidiš sve istorijske građevine iza