Bodrum je najmodernije mjesto u Turskoj. Ako želite kombinovati jedrenje, ulaganje u dobar život, za vrijeme dugih sunčanih dana, onda Bodrum može da ispuni vaš

O Bodrumu

Bodrum je najmodernije mjesto u Turskoj. Ako želite kombinovati jedrenje, ulaganje u dobar život, za vrijeme dugih sunčanih dana, onda Bodrum može da ispuni vaš

Bodrum je najmodernije mjesto u Turskoj. Ako želite kombinovati jedrenje, ulaganje u dobar život, za vrijeme dugih sunčanih dana, onda Bodrum može da ispuni vaša očekivanja.

Bodrum je atraktivnih lučki grad za nautičare i jedan je od najboljih područja za investiranje u Turskoj.

Kuće u Bodrumu su najtraženija vrsta imovine. Kuće u Bodrumu su dobro pozicionirane u planu grada i nema visokih zgrada. U nastavku možete pronaći informacije o različitim gradskim područjima i svojstvima u Bodrumu:

Yalikavak je jedno od najboljih mjesta za one koji žele uložiti u vlastitu imovinu zahvaljujući prizoru. Yalikavak nudi mnoge osobine s pogledom na more koje su u neposrednoj blizini plaže. Kudur je područje za one koji su zainteresovani za jedrenje.

Yalıkavak se nalazi na sjevernom dijelu poluostrva.

Aerodrom je udaljen oko 50 km (35 minuta autobusom)

Do centara Bodruma je 20 km (15 minuta autobusom)

Gündoğanis je daleko 8 km (10 minuta autobusom)

Gümüşlükis je daleko 10 km (10 minuta autobusom)

Turgutreis je 18 km (15 minuta autobusom)

Ako tražite da kupite imovinu u Bodrumu, Yalikavak nudi različite veličine imovine, od malih stanova do luksuznih kuća. Sva imovina u Bodrumu se nalazi u kompleksu zajednice koja se brine o svemu. Neki objekti u Bodrumu imaju dokove ispred.

Turkbuku je područje gdje žive Turci. Postoje mnoge osobine u vlasništvu domaćih Turaka i rijetkost je da žive u novim  kompleksima. Turkbuku je postao popularan 80-ih godina i tu su dolazile sve slavne osobe i uživali u svom odmoru.

Gumusluk je ribarsko mjesto iz prošlosti, ali danas privlači mnoge špekulante koji su u potrazi za imovinom u Bodrum. Postoji mnogo prodajnih objekata u Gumusluk, a Gumusluk nudi i najljepši zalazak sunca u Bodrumu.

Sezona u Bodrum je oko 20 sedmica, a to je dobra prilika za one koji žele iznajmiti svoju imovinu u Bodrum.

Najpopularniji restorani u Bodrum su: Restoran La Pasion, Macakizi, Orfoz, Arsipel, Kocadon Marina Yacht Club, Secret Garden, Cipriani.

O Bodrum

Najpopularniji barovi i klubovi su: Klub Halikarnas, TrataMeyhanesi, Mandalin, HelvaBar, Posh, Marine klub Katamaran, Pasha Club, Marlin Bar, Kutak Pub i Kule rock bar.

Mjesta  povijesne važnosti i mjesta koja se moraju vidjeti su: Bodrum St.Peter Castle, Mauzolej, Myndus Gate, Muzej podvodne arheologije, BodrumTheater, Marina i Brodogradilište, Stari grad, Bazaar.

Nemojte se ustručavati da nas kontaktirate ukoliko Vam je potrebno više informacija. Želimo rado podijeliti naše iskustvo i znanje sa Vama i pokazati Vam sve oblasti na licu mjesta tokom Vašeg eventualnog dolaska.

Kontakt
Rezultati Pretrage

Knjiga Utisaka

Ali K.
Nakon jednostavnog telefonskog razgovora, rezervirali smo besplat..
Čitaj dalje

Najatraktivnije lokacije

 • O Bodrumu

  Bodrum je najmodernije mjesto u Turskoj. Ako želite kombinovati jedrenje, ulaganje u dobar život, za vrijeme dugih sunčanih dana, onda Bodrum može da ispuni vaš
 • O Antaliji

  .Ankara je glavni grad Turske, međutim Istanbul je poznat kao kulturni glavni grad Turske, gdje se spajaju Europa i Azija. Antalija je turistički grad i 5. naj
 • O Istanbulu

  Istanbul je najveći turski grad po broju stanovnika 6-i u svijetu po veličini, s 15 miliona stanovnika.
 • O Alanji

  OPŠTE INFORMACIJE: Alanja, je jedna od najvažnijih turističkih mjesta Turske, koja se
 • O Side

  Side je istorijski grad koji se nalazi samo 67. kilometara od aerodroma u Antaliji. Dok šetaš uskim ulicama grada, možeš da vidiš sve istorijske građevine iza